Πιστοποίηση ΕΣΠΑ

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
ΡΩΤΑ ΜΑΣ

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΑΠΟ 3.9€ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΧΑΛΙΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΣΤΑ 5 ΧΑΛΙΑ ΔΩΡΟ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & Η ΦΥΛΑΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ

Χαλιά Χερός

Κάθε χειροποίητο χαλί είναι ένα μοναδικό κομμάτι τέχνης. Για όσα χαλιά, ευαίσθητα ή μεταξωτά δεν επιδέχονται μηχανοποιημένες τεχνικές καθαρισμού η Εxpresso εφαρμόζει χειροποίητο καθαρισμό με εξειδικευμένο προσωπικό, επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω είδη καθαρισμού, αναλόγως τον τύπο του κάθε χαλιού :

  1. Ξηρός και βαθύς καθαρισμός ταπήτων που αφαιρεί τα αλλεργιογόνα ακάρεων σκόνης, ζώων, βακτηρίδια, μύκητες, τρίχες, περιττό χνούδι, αφήνοντας τους τάπητές σας καθαρούς, μαλακούς, με μυρωδιά φρεσκάδας και έτοιμους να χρησιμοποιηθούν.
  2. Μέθοδος ξηρού αφρού με μικρό ποσοστό υγρασίας (10%) και ειδικό εξοπλισμό
  3. Μέθοδος Microsplitting. Η νέα βραβευμένη τεχνολογία (μοριακή μικροδιάσπαση) είναι καινοτομία στη παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού γιατί διασπά το μόριο της βρωμιάς σε άτομα έως και 5.000.000 φορές, χωρίς χρήση τασιενεργών και άλλων κοινών απορρυπαντικών ουσιών, δίνοντας τέλεια αποτελέσματα χωρίς να αφήνει καθόλου κατάλοιπα.
  4. Χειροποίητος παραδοσιακός καθαρισμός για όσα χαλιά δεν επιδέχονται νέες μηχανοποιημένες τεχνικές καθαρισμού

Η κάθε μία από τις ανωτέρω μεθόδους:

  • Ζωντανεύει τα χρώματα, αφαιρεί τα σημάδια, αναζωογονεί τα επιβαρυμένα σημεία σε περιοχές με βαριά κυκλοφορία, χωρίς καθαριστικά υπολείμματα, υγρασία, τροφές για μύκητες, αλλεργιογόνα.
  • Είναι ασφαλείς για τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα, γρήγορος χρόνος στεγνώματος, χωρίς ξεβάμματα, νερολεκέδες, κιτρινίλες.
  • Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ξεβάμματος του χαλιού σας ή αλλοίωση των διαστάσεων ή δημιουργία πτυχώσεων
Μετάβαση στο περιεχόμενο