Πιστοποίηση ΕΣΠΑ

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΡΕΜΑ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.
ΡΩΤΑ ΜΑΣ

ΒΙΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΑΠΟ 3.9€ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΧΑΛΙΟΥ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ

ΣΤΑ 5 ΧΑΛΙΑ ΔΩΡΟ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & Η ΦΥΛΑΞΗ ΕΝΟΣ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΣ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑΣ

Καθαριστήριο Χαλιών Αθήνα – Πειραιάς

Το καθαριστήριο χαλιών της ΕΧPRESSO προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες, υψηλών απαιτήσεων στον καθαρισμό χαλιών, από την πιο απλή μοκέτα μέχρι το ακριβότερο χειροποίητο χαλί. Ο καθαρισμός χαλιών που πραγματοποιούμε τηρεί τις υψηλές προδιαγραφές από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας. Τα προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα και τα εξελιγμένα υλικά καθαρισμού καθιστούν τον ταπητοκαθαρισμό μία εύκολη και αξιόπιστη υπόθεση. Τα χαλιά δεν ξεβάφουν, δεν ξεχειλώνουν και τα κρόσσια γίνονται πεντακάθαρα σαν καινούργια. Αποκτούν βελούδινη υφή ευχάριστο άρωμα και φυσική ζωντάνια.

Οι διαδικασίες που πραγματοποιούνται από την στιγμή της παραλαβής μέχρι την επιστροφή του χαλιού σας είναι:

  • Με ένα τηλεφώνημά σας ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας για να παραλάβουμε το χαλί σας ή την μοκέτα σας.
  • Carpet Dust Machine: Απαλλάσσει τους τάπητές σας από την σκόνη, το χώμα, την γύρη, τις τρίχες, τα χνούδια, με ασφάλεια και χωρίς να υποστούν την παραμικρή φθορά.
  • Το υπερσύγχρονο τελευταίας γενιάς πλυντήριο πολλαπλών προγραμμάτων αναλαμβάνει τον τέλειο καθαρισμό με σεβασμό στα πολύτιμα χαλιά σας και το περιβάλλον.

Χρησιμοποιώντας οικολογικά ουδέτερα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά σε συνδυασμό με το κατάλληλο πρόγραμμα εξασφαλίζει τον άριστο καθαρισμό τους.

Συγχρόνως εφαρμόζεται ένα άριστο ξέβγαλμα με εγκεκριμένα προϊόντα που εξουδετερώνουν τα κατάλοιπα ακόμη και από παλαιότερους καθαρισμούς, προστατεύοντας το χαλί σας από βακτήρια, μικροοργανισμούς και σκόρο.

  • Πραγματοποιείται η αφύγρανση με ειδική μέθοδο και μηχάνημα, απαλλάσσοντάς το από τα νερά και συγκρατώντας την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται.
  • Το στέγνωμα γίνεται σε φυσικές συνθήκες μέσα σε προστατευόμενους χώρους από την ηλιακή ακτινοβολία.
    Στο ειδικό μηχάνημα συσκευασίας διεξάγεται ο ποιοτικός έλεγχος στο χαλί σας πριν συσκευαστεί με micro-perfore, το οποίο του δίνει την δυνατότητα να αναπνέει και να προστατεύεται από την υγρασία και την σκόνη.
  • Τέλος, τα χαλιά σας φυλάσσονται και προστατεύονται με ηλεκτρονική κωδικοποίηση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που είναι ασφαλείς όλο το 24ωρο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΧΑΛΙΩΝ

Γιατί πρέπει να καθαρίζονται τα χαλιά σε καθαριστήριο χαλιών;

Τα χαλιά και οι μοκέτες προκειμένου να διατηρούν τις ιδιότητες που τα κάνουν να ξεχωρίζουν, έχουν ανάγκη από συντήρηση και επαγγελματικό καθαρισμό σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Το πόσο συχνά θα καθαρίζονται, σχετίζεται με τη χρήση τους, τις γενικότερες καταπονήσεις που υφίστανται και τον χώρο στον οποίο είναι στρωμένα. Αν τα χρησιμοποιείτε συνεχόμενα για δύο χειμώνες, για παράδειγμα, χωρίς επαγγελματικό καθαρισμό σε ταπητοκαθαριστήριο, η λάμψη τους εμφανώς θα χαθεί.

Κάθε πότε πρέπει να πλένονται;

Σκεφτείτε το χαλί σαν ένα ύφασμα το οποίο με τη χρήση λερώνεται, σκονίζεται και χρειάζεται ανανέωση με πλύσιμο. Ιδανικά, μία φορά τον χρόνο μπορείτε να τα στέλνετε σε κάποιο καθαριστήριο χαλιών για να αφαιρεθούν σε βάθος όσες ακαθαρσίες έχουν εισχωρήσει βαθιά στο χαλί ή έχουν μείνει επίμονα στο πέλος. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε την όψη των χαλιών σας καινούργια για δεκαετίες!

Πώς να καθαρίζω τη μοκέτα και το χαλί μου στο σπίτι;

O καταλληλότερος τρόπος οικιακού καθαρισμού των χαλιών είναι με την ηλεκτρική σκούπα. Έτσι η σκόνη παρεμποδίζεται να φτάσει σε βάθος και περιορίζεται μόνο στο πέλος, απ’ όπου και καθαρίζεται εύκολα. Αν πέσει υγρό στα χαλιά είναι απαραίτητη η άμεση απορρόφησή μεγάλου μέρους του με ένα ειδικό πανί. Αν ο λεκές είναι δύσκολος, ειδικά διαλύματα με υλικά που έχετε στο ντουλάπι σας μπορούν να μειωθεί, μέχρι να το σώσετε για επαγγελματικό πλύσιμο. Το ξίδι και η μαγειρική σόδα για παράδειγμα είναι ένα πολύ δραστικά μείγματα για αφαίρεση πολλών λεκέδων από χαλιά, φλοκάτες και μοκέτες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο