Καθαριστήριο Χαλιών Αθήνα – Πειραιάς – Περιστέρι – Expresso
16044
page-template-default,page,page-id-16044,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Καθαριστήριο Χαλιών

Το καθαριστήριο χαλιών της ΕΧPRESSO προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες, υψηλών απαιτήσεων στον καθαρισμό χαλιών, από την πιο απλή μοκέτα μέχρι το ακριβότερο χειροποίητο χαλί. Ο καθαρισμός χαλιών που πραγματοποιούμε τηρεί τις υψηλές προδιαγραφές από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας. Τα προηγμένης τεχνολογίας μηχανήματα και τα εξελιγμένα υλικά καθαρισμού καθιστούν τον ταπητοκαθαρισμό μία εύκολη και αξιόπιστη υπόθεση. Τα χαλιά δεν ξεβάφουν, δεν ξεχειλώνουν και τα κρόσσια γίνονται πεντακάθαρα σαν καινούργια. Αποκτούν βελούδινη υφή ευχάριστο άρωμα και φυσική ζωντάνια.

Οι διαδικασίες που πραγματοποιούνται από την στιγμή της παραλαβής μέχρι την επιστροφή του χαλιού σας είναι:

  • Με ένα τηλεφώνημά σας ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας για να παραλάβουμε το χαλί σας ή την μοκέτα σας.
  • Carpet Dust Machine: Απαλλάσσει τους τάπητές σας από την σκόνη, το χώμα, την γύρη, τις τρίχες, τα χνούδια, με ασφάλεια και χωρίς να υποστούν την παραμικρή φθορά.
  • Το υπερσύγχρονο τελευταίας γενιάς πλυντήριο πολλαπλών προγραμμάτων αναλαμβάνει τον τέλειο καθαρισμό με σεβασμό στα πολύτιμα χαλιά σας και το περιβάλλον.

Χρησιμοποιώντας οικολογικά ουδέτερα αντιαλλεργικά απορρυπαντικά σε συνδυασμό με το κατάλληλο πρόγραμμα εξασφαλίζει τον άριστο καθαρισμό τους.

Συγχρόνως εφαρμόζεται ένα άριστο ξέβγαλμα με εγκεκριμένα προϊόντα που εξουδετερώνουν τα κατάλοιπα ακόμη και από παλαιότερους καθαρισμούς, προστατεύοντας το χαλί σας από βακτήρια, μικροοργανισμούς και σκόρο.

  • Πραγματοποιείται η αφύγρανση με ειδική μέθοδο και μηχάνημα, απαλλάσσοντάς το από τα νερά και συγκρατώντας την απαραίτητη υγρασία που χρειάζεται.
  • Το στέγνωμα γίνεται σε φυσικές συνθήκες μέσα σε προστατευόμενους χώρους από την ηλιακή ακτινοβολία.
  • Στο ειδικό μηχάνημα συσκευασίας διεξάγεται ο ποιοτικός έλεγχος στο χαλί σας πριν συσκευαστεί με micro-perfore, το οποίο του δίνει την δυνατότητα να αναπνέει και να προστατεύεται από την υγρασία και την σκόνη.
  • Τέλος, τα χαλιά σας φυλάσσονται και προστατεύονται με ηλεκτρονική κωδικοποίηση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους που είναι ασφαλείς όλο το 24ωρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας